Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (KРИБ) за трета

...
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (KРИБ) за трета
Коментари Харесай

КРИБ раздаде бизнес наградите за годината

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (KРИБ) за трета поредна година отличи най- сполучливите бизнес водачи за 2017 година На публична гала в столичния хотел „ Маринела” бяха определени „ Мистър и Мисис Икономика “, като тази година носителите на влиятелните трофеи са Димитър Димитров, изпълнителен шеф и член на Борда на шефовете на „ Софарма Трейдинг “ АД и Елина Друмева, шеф и съсобственик на „ Абритес “ ООД.

За останалите 12 наградата, разграничени в обособени браншове на стопанската система, се състезаваха над 60 бизнес водачи. В категорията „ Енергиен бранш “ беше награден „ Лидл България “ за Логистичния си център „ Кабиле “, а за „ Транспорт и логистика “ наградата сграбчи „ Параходство Български морски флот “ АД. „ Била България “ получи статуетката в категорията „ Земеделие и хранителна индустрия “, а „ Пътстрой-92 “ АД зае първото място в бранш „ Строителство “. „ Галакси Инвестмънт Груп “ ООД е спечелилият в „ Недвижими парцели “, а за „ Индустрия “ наградата сграбчи компанията „ Син Карс Интернешънъл “ ЕООД.

В категория „ Финанси и обезпечаване “ статуетката взе „ Българо-американска кредитна банка “, а за „ ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси “ беше наградена компанията „ Телелинк “ ЕАД.

Американският университет в България беше отличен в клас „ Образование “, а клиниката МБАЛ за женско здраве „ Надежда “ ООД завоюва в група „ Здравеопазване “. За „ Консултантски услуги “ беше наградена „ Клийнтех България “ ООД, а за „ Търговия и услуги “ – компания „ Белаз – София “ ЕООД.

Индустрията ни е измежду първите три или четири места в Европа по растеж и това ни слави по света “, съобщи Кирил Домусчиев, ръководител на КРИБ в своята тирада. По думите му България към този момент е позната за една толкоз богата страна – Саудитска Арабия, която до скоро не знаеше за нас. „ Всички там питаха какво могат да вършат в страната ни и в какво могат да влагат “, разяснява той.

Традиционно от конфедерацията връчиха два почетни златни знака на КРИБ за принос в развиването на българската стопанска система. Те бяха присъдени на „ Минстрой Холдинг “ АД за повсеместен принос в развиването на минно-геоложкото дело в България и по случай 65-годишния празник на компанията, както и на „ Параходство БМФ “ АД за повсеместен принос в развиването на българското комерсиално мореплаване и по случай 125-годишния от основаването й. За най-хубав научен сътрудник на бизнеса премия взе проф. д. ик. н. Стати Статев, ректор на УНСС, а специфичния приз на списание „ Икономика “ получи кметът на Благоевград Стоян Камбитов за развиването на туризма и културата в региона. Министърът на туризма Николина Ангелкова връчи премията на градоначалника.

Източник: " Труд "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР