Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) категорично обявява

...
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) категорично обявява
Коментари Харесай

КРИБ излезе с позиция за оставката на Делян Добрев

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) изрично афишира поддръжката си за ръководителя на енергийната комисия в Народното събрание господин Делян Добрев.

Най-голямото съдружие на бизнеса в страната не може да разреши да бъде загубен за енергетиката един от най-големите специалисти в тази област и индивидът, който постоянно е бил наш съидейник в битката против схемите и далаверите в бранша, концентриращ големи ползи. Да, имаме разлики, само че през последните години господин Добрев има забележителен принос в запазването на салдото „ държава-бизнес-общество “. Председателят на енергийната комисия в Народно заседание е основател и поръчител за реализирането на съществени промени в бранш „ Енергетика “ при запазването на ползите на всички участници на пазара.

Категорично не сме съгласни поради недоказани изказвания да се лишим от потвърден експерт, който освен има знанията и уменията, само че неведнъж е показал и смелостта си дружно да преведем енергийния бранш през новото европейско законодателство.

УС на КРИБ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР