Кондуктор по линия №18, с № на автобуса РВ 1104

...
Кондуктор по линия №18, с № на автобуса РВ 1104
Коментари Харесай

Кондуктор крещи: Отваряй си прозорците, да не съм ти слуга!

Кондуктор по линия №18, с № на рейса РВ 1104 СР, провокирал гнева на пътуващите през вчерашния ден сутринта. Малко преди обед дама се качила в автобуса от спирката на моста на Герджика и ​усетила вътре адска горещина. Не стига, че климатикът не работел, само че и прозорците били затворени, оплака се пострадалата в редакцията. Тя помолила кондуктора да ги отвори, а т​ой се сопнал​, че не й е прислужник. Възмутена, дамата потърсила помощ от водача, а той отвърнал, че единствено кондукторът ​имал право ​да се разпорежда с комфорта на пасажерите като салонен шеф.

Срамота е такова отношение от чиновниците на " Градски превоз ". Ние си плащаме за услугата и чакаме качествено обслужване, а вместо това ни возят в сауна и ни ругаят. Заради техните икономии, би трябвало да припадаме в автобусите. Ако съм вкъщи, ще си отворя прозорците, само че не съм длъжна аз или който и да е от пасажерите да прави това в рейса, сподели дамата възмутена. Тя се оплака също, че преди няколко дни в рейс №16 климатикът работел единствено в кабината на водача. Тя напомни, че преди седмица един от пловдивските превозвачи бе санкциониран с 300 лева, че не пуска климатик в дамите.

Явно чиновниците в рейс № 18 имат обща линия да не зачитат правото на пасажера. Възрастна жена също се оплака от водач по ​същата линия, само че не видяла номера на рейса, защото прелетял около нея с ​бясна скорост. Миналата сряда пенсионерката чакала в 10 ч. сутринта на спирката против магазин Техномаркет рейс №18 /в посока към града/, единственият, който минава оттова и то през работните дни на седмицата. Стоях за спирката, само че за мое отчаяние автобусът профуча около мен, без да спре. Като видях по какъв начин се е засилил, започнах да махам, само че водачът не ми обърна внимание, добави старата жена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР