Кончината на звездата Матю Пери потресе милиони фенове на сериала

...
Кончината на звездата Матю Пери потресе милиони фенове на сериала
Коментари Харесай

Зловещо! Чандлър Бинг предсказва смъртта на Матю Пери в един от епизодите на "Приятели"

Кончината на звездата Матю Пери потресе милиони почитатели на сериала " Приятели " по целия свят. Актьорът, изиграл ролята на Чандлър Бинг, бе открит мъртъв в джакузи в къщата си в Лос Анджелис. Той бе единствено на 54 години.

Една серия обаче завоюва вниманието им освен с хумора, само че и с пророчеството в нея. Става дума за 3-ти епизод от 2-ия сезон, озаглавен " В който господин Хекълс умира ".

В серията господин Хекълс (съсед на Моника и Рейчъл) за следващ път се оплаква от шума, който подвигат в жилището си. Само секунди по-късно виждаме Спешна помощ да изнася тялото му, а неговия юрист им оповестява, че Хекълс им е завещал цялото си имущество. Апартаментът на остарелия отшелник е цялостен с вехтории, които би трябвало да бъдат изхвърлени.

" Това е отмъщението му ", споделя Рейчъл.

Приятелите обаче намират един дневник ( " Моята огромна книга за недоволства " ), в който Хекълс е записвал всички неща, които го нервират. Включително шумните съседи от жилището над него. Чандлър се зачита в него и познава себе си.

" Вижте, Хекълс е бил определен за най-забавно хлапе в класа, аз също бях! ", " Той е свирил на кларинет, и аз вървях на уроци ", впечатлява се Чандлър, след което сграбчва метлата и стартира да блъска по тавана, тъй като... го тормози шума от жилището от горната страна. " О, Боже, аз ще стана като него и ще умра самичък! ", шокиран е Чандлър.

Актьорът също умира самичък - не в апартамент в Манхатън, а в къщата си в Лос Анджелис.

Интересно е, че в епизода той също по този начин споделя: " Всички ще се ожените, а аз ще свърша самичък " - нещо, което важи и за самия Матю Пери. Той е единственият артист от шесторката, който не е минавал под венчилото и няма сериозна връзка. Пери не оставя след себе си наследници.

В сериала ориста на Чандлър има хепи-енд - двамата с Моника се събират и си осиновяват близнаци.

В действителния живот обаче Матю Пери остава уединен до последно и постоянно е преследван от демоните на зависимостта към опиатите и алкохола. Макар да има няколко мимолетни връзки с красиви актриси, той по този начин и не съумява да се снабди със свое семейство и наследници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР