Конър Макгрегър ще трябва да почака още половин година за

...
Конър Макгрегър ще трябва да почака още половин година за
Коментари Харесай

Още 6 месеца почивка за Конър Макгрегър

Конър Макгрегър ще би трябвало да изчака още половин година за завръщането си на кръга или осмоъгълника. Ирландецът не е давал допингтестове към този момент повече от година и това няма да му разреши да се върне към кариерата си по-скоро.

Бившият първенец в две категории на UFC не се е бил откогато счупи крайници си при втората си поредна загуба против Дъстин Пориър предишното лято. Макгрегър се надяваше да се върне тази година, само че откакто получи нова травма отсрочи това за 2023 година

Макгрегър употребява времето си отвън кръга, с цел да се снима във филм, а в този момент стана ясно, че не е тестван за допинг от последното тримесечие на предходната година. Бойците би трябвало да бъдат следени за допинг в границите на 6 месеца, с цел да могат да вземат участие в боеве и президента на UFC Дейна Уайт удостовери това за Макгрегър.

Ирландецът не е печелил мач в UFC откогато нокаутира Доналд Чероне в 40-ата секунда на мача им преди съвсем три години. Това бе първа победа на Макгрегър от 2016 година когато нокаутира Еди Алварес и стана първенец в две разнообразни категории на UFC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР