Конър Макгрегър се готви за бърз нокаут над Дъстин Порие.

...
Конър Макгрегър се готви за бърз нокаут над Дъстин Порие.
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Нокаутирам Порие за 60 секунди

Конър Макгрегър се готви за бърз нокаут над Дъстин Порие. Двамата ще се бият на UFC 257, което ще се организира след по-малко от 2 седмици в Абу Даби. Битката им ще бъде реванш, само че този път в лека категория. Първата им битка видяхме преди няколко години в категория перо. Тогава Конър съумя да нокаутира Порие за минута и 46 секунди и това беше сериозна крачка към неговите огромни триумфи.

" The Notorious " съумя да стане двоен първенец и изкара доста огромни пари, от които загуби мотивация. Макгрегър направи единствено 2 борби в последните 4 години. Той загуби от Хабиб Нурмагомедов, а при започване на предходната година нокаутира Доналд Серони за 40 секунди.

Битката с Порие дава обещание представление, а залогът е късмет за купата в категорията. Конър показа пред медиите, че този път ще нокаутира Порие по-бързо от преди години. Ето какво тъкмо сподели огромната звезда:

" Харесвам Дъстин и мисля, че той е добър войник. Той е страховит войник, само че в това време на много равнища под моето. Ще го нокаутирам за 60 секунди. "


mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР