КОМСЕД АД стана на 35 години. Представете си колко радост

...
КОМСЕД АД стана на 35 години. Представете си колко радост
Коментари Харесай

Смело напред

КОМСЕД АД стана на 35 години. Представете си какъв брой наслада на деца и родители е побрана в същото време, в което компанията е вървяла през компликации към триумфи.

Успехите на компанията се дължат на отличния екип и дългогодишния опит. Дължат се и на положителните сътрудници, потвърдили се на международно равнище, устремени да са в крайник с бързоразвиващите се генерации. Дух и шанс са другите съставки на триумфа.

Ролята на личността е доста огромна още от основаването на този бизнес от татко ми Огнян Гавраилов и неговият колега  Росен Филимонов. Личностите са заварка за екипа, те задават посоката и това ми е предадено и на мен.

Моята визия за развиването на КОМСЕД оттук нататък – да сме налични допълнително обитаеми места, да сме на високо цифрово равнище, с цел да имаме блестящо наличие на онлайн пазара. Така може да доставим наслада на децата и в най-отдалечени селища.

Да си водач на бизнес в тези времена на в действителност динамични промени е голямо предизвикателство, на което се дава отговор с труд и неизменност.

През годините разбрах, че с цел да грее слънце над един бизнес, е нужно доста внимание и непримиримост в работата, както и мощно предпочитание за развиване.

Моят метод като началник: С екипа сме сътрудници, вървим дружно напред и градим.

Хората се задържат в компанията, когато в нея могат да творят, когато концепциите им се осъществят, когато виждат смисъл във всичко, което вършат. Остават, когато са удовлетворени от естеството на бизнеса, а нашият блян е да доставяме детски усмивки. Всеки има своето поле за изява и своето лидерско място. Когато бизнес водачът мечтае дружно с екипа и когато дружно реализират фантазиите, хората не желаят да създадат крачка настрана. В КОМСЕД се вълнуваме за всяко нещо, приказваме, претърпяваме, спорим и реализираме най-хубавото. Всеки има право на глас, право да е създател в работата. Затова и при нас има хора, които са още от основаването на компанията. Сам човек не може да направи огромен бизнес.

Правило, на което се стремя да не изневерявам: Коректност и високо качество за нашите клиенти.

Ускорената цифровизация в последните години ни разреши да сме забележими и налични за по-широка публика. Тази опция в предишното не съществуваше. Сега сме пример и всеки може посредством нашия цифров портал, нагледно казано, да свери часовника си.

Динамични потребителски потребности – зад тази суха дефиниция се крие нуждата на новите генерации да имат своя прочит на живота. Децата през днешния ден имат разнообразни потребности от децата през вчерашния ден. Свят, в който има от ден на ден неща, детското внимание се печели и задържа мъчно и в това е най-голямото ни предизвикателство.

Игрите и играчките имат и просветителна устременост. Нашият блян е детето да се развива, до момента в който играе още от минимум. Чрез игрите и играчките може да се проявят заложбите на предстоящ проектант, доктор, инженер, бизнесмен.

Безопасността е преди всичко. Работим с сътрудници, потвърдили във времето, че държат на нея. Партнираме си единствено с законни компании, които имат всички нужни документи.

Есента настава с „ Обратно на учебно заведение “ и със съчетаване на потребното с приятното. Японците са потвърдили, че в ранна детска възраст най-добре се учи посредством игрите, защото не се основава стрес.

Учене посредством игри може да се ползва в учебно заведение, само че и у дома родителите може посредством игрите да оказват помощ на своите деца да се развиват и да учат по-лесно и бързо. Родителите е добре да намират време да играят с тях и да не ги оставят да се усамотяват в електронния свят. Най-ценно е времето, което прекарват дружно, то оставя трайни мемоари и прекарвания.

Ако зависи от мен, бих присъединила доста игри в началния курс.

Най-трудният миг в моята кариера беше пандемията. Тя пристигна ненадейно, бяхме обезпокоени за здравето и живота си, настъпиха доста промени. Справихме се. Научихме доста уроци и продължихме напред с нови сили. Няма да не помни 2020 година

Лекотата да ръководиш бизнес зависи от това до каква степен обичаш работата си и дали вярваш в това, което правиш.

Игрите, с които си почивам и се презареждам, са измежду природата. Допирът с нея е скъп.

Моята житейска и бизнес философия: Смело напред!

Препоръчвам игри и усмивки. Хубавите моменти остават.
Фирмен профил
КОМСЕД АД развива веригата от детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн, които са измежду водещите и най-бързо разрастващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детските такъми. Дружеството има 4 районни центъра в София, Пловдив, Варна и Слънчев бряг, както и 27 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас, Сливен, Слънчев бряг, Стара Загора, Казанлък, а също и 99 миниобекта „ КОМСЕД – Детски магазини на път “ в бензиностанции OMV. Компанията поддържа партньорство с комерсиалните вериги Фантастико, METRO и Билла. КОМСЕД е извънреден дистрибутор за България на водещи международни марки в региона на детските играчки, измежду които LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР