Компромисът стана мръсна дума. 2/3 от хората искат да има

...
Компромисът стана мръсна дума. 2/3 от хората искат да има
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: 2/3 от хората искат кабинет, твърдите ядра не искат компромис

" Компромисът стана мръсна дума. 2/3 от хората желаят да има държавно управление. Твърдите ядра са срещу всевъзможен компромис. Дилемата кого да следват политиците ", разяснява културологът Ивайло Дичев пред Българска национална телевизия.

По думите му огромният въпрос е ще се научим ли да вършим взаимни отстъпки. И добави, че нашето общество би трябвало да се научи да ги приема. 

Културологът съобщи, че по-скоро се отива към предварителни избори и добави, че едно техническо държавно управление, каквото предлага Христо Иванов, то няма да е същински кабинет, а ще е подобен за малко време, който ще свърши работа, едвам минат рецесиите. 

" Едно враждебно болшинство ще го държи в шах и всеки миг може да бъде свалено ", счита Дичев, представен от " 24 часа ".

" Борят се две варианти - от една страна, тези, които създадат опит за сформиране на държавно управление, ще завоюват бонус. От друга страна, този компромис е обвързван с негатив. Ситуацията е много странна и идиотска ", сподели още той.

И изясни, че Христо Иванов чака да изиграе тази игра, която изигра Кирил Петков - да съедини Демократична България с Българска социалистическа партия. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР