Компанията за спортно облекло Puma подписа с една от родните

...
Компанията за спортно облекло Puma подписа с една от родните
Коментари Харесай

Поп певицата Дара е новият посланик на Puma

Компанията за спортно облекло Puma подписа с една от родните ни звезди - поп изпълнителката Дара. Тя ще извършва ролята на дипломат на марката през идната една година за да доближи до младата аудитория на пазара в Югоизточна Европа, оповестиха от марката.

Едва на 17 години Дара се трансформира в една от най-известните изпълнителки у нас, когато стигна до финала на българското издание на шоуто за гении " X-Factor ”. Тогава, през 2015 година, певицата подписа с най-големия български лейбъл – Virginia Records. Оттогава Дара не е серпантина да издава хитови сингли като “Thunder ”, “К‘во не чу ”, “Родена такава ”, “Darbie ”, с които оглавява разнообразни музикални ранглисти.

Една от последните ѝ песни " Mr. Rover ” доближи интернационална популярност, когато един от най-известните к-поп артисти KAI, записа.

„ Puma имат невероятни продуктови оферти, с които можеш да покажеш убеденост и жанр “, сподели Дара. „ Вълнувам се да се причисля към всички мощни дами, които към този момент са част от Puma фамилията от посланици и спортисти. “

С необятен кръг от почитатели в обществените мрежи, Дара е една от най-популярните певици в България, считана е и за значим инфлуенсър за младите генерации в страната ни.

 Поп певицата Дара е новият световен дипломат на Puma

За първата си фотосесия с Puma, Дара носи емблематичното черно яке T7 на марката и маратонките MAYZE - един от най-популярните модели обувки на PUMA за дами.

Фокусът върху локалния пазар е значима част от корпоративната тактика на Puma, а локалните посланици сигурно я допълват. Миналата година компанията подписа с поп звездите Теодора от Сърбия и Елени от Гърция.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР