Kомпанията за киберзащита Acronis обяви технологично партньорство с отбора от

...
Kомпанията за киберзащита Acronis обяви технологично партньорство с отбора от
Коментари Харесай

Acronis обяви партньорство с отбора от Националната футболна лига на САЩ Уошингтън Редскинс

Kомпанията за киберзащита Acronis разгласи софтуерно партньорство с тима от Националната футболна лига на Съединени американски щати Уошингтън Редскинс (Washington Redskins). Съгласно многогодишното съглашение компанията ще дава новаторски решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на тима.

С това партньорство Acronis ще помогне на Уошингтън Редскинс, защото те са заети с подготовката си за идния сезон и ще продължат да приспособяват бизнес процесите си по отношение на изменящата се световна среда заради пандемията от COVID-19. Докато вирусът държи спортовете онлайн във краткотрайна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс употребяват опцията за започване на редица взаимни планове за по-ефективно и несъмнено ръководство на големия им размер от данни и комплицираната цифрова среда.

Решенията за киберзащита на Acronis ще защитят скъпите данни на екипа, тъй че той да бъде #CyberFit и подготвен да поеме провокациите през 2020 година и по-късно.

Тъй като организационните интервенции се реалокираха в цифрова и виртуална среда, Уошингтън Редскинс продължиха нововъведенията в подготовката си за Националната футболна лига на Съединени американски щати, Сезон 2020.

Поради това развиване в онлайн пространството, се усилват, както цената на данните, приложенията и системите, по този начин и техния информативен темперамент.

А до момента в който спортните мачове са сложени на пауза поради актуалната обстановка в международен проект, киберпрестъпниците са по-активни от всеки път. Те усилват мащаба на своите настоящи действия с спомагателен рансъмуер, програмен продукт за фишинг и други модерни офанзиви, което прави киберзащитата на данни и системи по-важни от всеки път.

Данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат изцяло предпазени, подсигуряват от Acronis Технологиите и решенията на компанията са проектирани към принцип, прочут като Петте вектора на киберзащитата, а точно сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS). Това подсигурява, че данните, приложенията и системите са сигурни и елементарно налични за безпроблемно всекидневно действие на организациите - даже през актуалните времена, изпълнени с доста провокации за бинеса.

„ Технологията за киберзащита на Acronis продължава да оказва помощ на нашите спортни сътрудници да станат #CyberFit, като пази скъпите им данни при натоварвания и подсигурява надеждност на ИТ през тези бурни времена. Горди сме, че си партнираме с именит тим като Уошингтън Редскинс  и чакаме с неспокойствие бъдещи, взаимни и сполучливи нововъведения. ”, уточни Основателят и изпълнителен шеф на Acronis Сергей Белоусов.
picture.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР