Компанията за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции Colliers

...
Компанията за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции Colliers
Коментари Харесай

Колиърс с нов директор Капиталови пазари за ЦИЕ

Компанията за диверсифицирани професионални услуги и ръководство на вложения Colliers разгласи, че Кевин Търпин е нараснал в районен шеф " Капиталови пазари " в Централна и Източна Европа.

Кевин Търпин, доскорошен районен шеф на отдел " Проучвания " за района, има опит в региона на финансовите пазари в последните 17 години. В новата си роля Кевин ще се концентрира върху по-нататъшното развиване на направлението финансови пазари на Colliers в Централна и Източна Европа. Компанията дава капиталови услуги, включващи съвещания както от страна на купувача, по този начин и от страна на продавача, комерсиална и техническа сложна инспекция на портфолио от стратегически капиталови услуги.

Назначението на Кевин бележи значима и вълнуваща нова стъпка за Colliers в Централна и Източна Европа и в европейски мащаб. " Сигурен съм, че с помощта на положителните му вазимоотношения с клиенти и познаването на пазара, той ще помогне на настоящите ни клиенти вложители да се развиват и да вземат верните стратегически решения, като в същото време притегля нови благоприятни условия. Заедно ще предоставим по-разширена и неповторима районна платформа за вложителите в по-широк набор от бранша на недвижимите парцели ", съобщи Люк Доусън, ръководещ шеф, " Трансгранични финансови пазари " на Colliers в Европа, Близкия изток и Африка.

" Опитът на Кевин в стратегическите разбори, класовете активи и географските региони е непостижим в района и ни разрешава да предоставим на клиентите неповторима и широкообхватна услуга ", разяснява Моника Райска-Волинска, изпълнителен шеф на Colliers в Централна и Източна Европа.

Кевин Търпин ще работи в тясно съдействие с Дорота Височинска-Куздра, началник на отдел " Корпоративни финанси и жилищни услуги " за ЦИЕ, чийто екип подкрепя клиенти в региона на жилищния бранш, транзакциите и интервенциите, както и в региона на дълговите и финансовите съвещания.

  " Много се веселя, че поемам тази роля в този миг от кариерата си. Colliers към този момент разполага с първокласни капиталови екипи в Централна и Източна Европа и дружно ще продължим да развиваме нашите благоприятни условия и да реализираме допустимо най-хубавите резултати за нашите клиенти в този район.  След съвсем 17 години, прекарани в консултиране на вътрешни и външни клиенти по отношение на пазарите на недвижими парцели в ЦИЕ, с изключително неспокойствие чакам да приложа този опит на новата си позиция ", споделя Кевин Търпин, районен шеф на отдел " Капиталови пазари " в Централна и Източна Европа.

Регионът на Colliers в ЦИЕ към този момент включва България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР