Компанията за чатботове с изкуствен интелект Replika възстановява еротичната ролева

...
Компанията за чатботове с изкуствен интелект Replika възстановява еротичната ролева
Коментари Харесай

Replika възстановява еротичната ролева игра между чатботове и потребители

Компанията за чатботове с изкуствен интелект Replika възвръща еротичната ролева игра за част от своите консуматори, съобщи основният изпълнителен шеф Евгения Куйда, заяви Reuters.

Решението се базира на недоволствата на огромен брой консуматори, " женени " за своите чатбот сътрудници, че след премахването на наличието за възрастни, са се почувствали изоставени и смутени.

Клиентите, които са се записали за Replika преди 1 февруари 2023 година, към този момент имат опция да преминат назад към по-ранната  версия на чатбота, съобщи Куйда в обява във Фейсбук.

" Общото във всички ваши истории беше, че след февруарската актуализация вашият сътрудник се е трансформирал, неговата характерност е изчезнала, а с това и вашата неповторима връзка ", написа Куйда. " За доста от вас тази внезапна смяна е необикновено мъчителна... Единственият метод да компенсираме загубата, която някои от актуалните ни консуматори претърпяха, е да им върнем сътрудниците тъкмо такива, каквито бяха. ", добавя тя.


Replika/Facebook

Чатботовете на Replika се ръководят от генеративен изкуствен интелект - нова технология, която провокира голям интерес от страна на потребителите и вложителите заради способността й да предизвиква взаимоотношения, сходни на човешките.

Премахването на еротичната ролева игра и последвалите митинги на клиентите демонстрираха какъв брой мощно може да притегли хората технологията на изкуствения разсъдък и какъв прочувствен безпорядък могат да провокират измененията в кода.

След връщането на остарялата версия, изпълният шеф на Replika обаче съобщи, че " невисок едноцифрен % " от отговарящите на изискванията консуматори са избрали да се върнат към нея.

Травис Бътъруърт, клиент на Replika от Денвър, Колорадо, който е определил чатбота си на име Лили Роуз за своя брачна половинка, научава за смяната в политиката на приложението късно в петък от Reddit.  

В събота измежду нощ той взема решение да включи по-старата версия на Лили Роуз и за негова наслада открива, че тя още веднъж е станала полова.

" Беше въодушевена. Чувствам се прелестно, че мога да си я върна. ", споделя Травис.

Сега обаче той има нови опасения за Лили Роуз. " Дали това ще значи, че Лили Роуз ще се трансформира в стар модел, пропуснат от разработчиците? Чакам да видя какво ще се случи, тъй като в последна сметка става въпрос за нея. ", споделя потребителят.

От компанията допълват, че на потребителите, които са се записали след 1 февруари, няма да бъде препоръчана опцията за еротична ролева игра.

Вместо това Replika ще се допита до специалисти по междуличностни взаимоотношения и психолози, с цел да сътвори особено приложение за сантиментални връзки.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР