Компанията ще подкрепи и провеждането на Седмата международна научна конференция

...
Компанията ще подкрепи и провеждането на Седмата международна научна конференция
Коментари Харесай

EVN България отличи победителите в Републиканската студентска олимпиада по електротехника

Компанията ще поддържа и провеждането на Седмата интернационална научна конференция „ Техника, технологии и системи – ТЕХСИС 2018 “.

Представители на EVN България участваха на гала по формалното отличаване на спечелилите в Републиканската студентска олимпиада по електротехника, която се организира от 10 до 12 май 2018 година в Технически университет София - Филиал Пловдив. Участници в нея бяха студенти от техническите вузове в цяла България.

От името на EVN България бяха връчени общо 18 награди за спечелилите в студентската олимпиада, в това число 3 самостоятелни и 3 отборни.

Връчването на награди на изявени студенти следва практиката на EVN България да поддържа развиването на бъдещи експерти в региона на енергетиката и технологиите.

Като част от целенасочената активност на компанията в областта на образованието, EVN България ще поддържа и провеждането на Седмата интернационална научна конференция „ Техника, технологии и системи – ТЕХСИС 2018 “, която ще се организира в интервала 17 – 19 май 2018 година в Пловдив. Конференцията ще се проведe в границите на Дни на науката на Технически университет София - Филиал Пловдив и включва обособени сфери като:

· Машиностроене и превоз

· Електротехника, електроника и автоматика

· Информатика, информационна и компютърна техника и технологии

· Природни и стопански науки.

EVN България има дългогодишна процедура да предизвиква младите експерти, като им дава разнообразни благоприятни условия да придобият на практика опит в действителни условия в границите на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска стратегия „ Младежи с бъдеще “, която се провежда годишно към този момент 13 години подред.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР