Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Сами Хосни, участник

...
Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Сами Хосни, участник
Коментари Харесай

Сами Хосни от Фермата и Мила от Сървайвър чакат второ бебе

" Компанията се уголемява и отворихме нова служба. " Сами Хосни, участник от " Фермата " и Мила Савова, участник в " Сървайвър " оповестиха с възприятие за комизъм новината, че фамилията им се усилва. 

Двойката има наследник Тарек, който се роди на 1 ноември 2022 година Името му значи Сутрешна звезда. През март 2024 година обаче Тарек ще става батко.

" Настоящият началник @tarekkhossny чака появяването на новия си съучастник в края на Март 2024. Заедно ще оглавят фамилията и най-сетне ще въдворят ред " - допълниха поста си те. 

В поста си фамилията показа и фотоси от ехографа на Мила. На една от тях дребния Тарек концентрирано и с интерес се взира в тях. 



Сами пък се прочу с присъединяване си във “Фермата 5 ”, където фитнес гуруто съумя да стигне до финала на шоуто. Шампионката Мила Савова пък сбъдна фантазията си да взе участие в " Survivor: Скритият кумир ", сподели, че е една от най-силните дами, пребори мощни противници и претърпя даже змийска офанзива. 

„ Много е хубаво да си родител, осъзнаваш, че не си най-важният. Сутрин ставаш с концепцията да направиш нещо за някого… Детето е планувано. Сами сподели: Първо ще си оперираш ходилата и след това ще си създадем бебе. Така и стана. Заченахме го в Амстердам. В този интервал пътувахме доста – Дубай, Италия… искахме да се случи някъде на път “ – добави Мила Савова при гостуването си в " Преди обед ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР