Компанията се присъединява към алианс от 850 международни оператора, които

...
Компанията се присъединява към алианс от 850 международни оператора, които
Коментари Харесай

Нетера стана член на TM Forum

Компанията се причислява към алианс от 850 интернационалните оператора, които обслужват 5 милиарда клиенти

Независимият световен водач в решенията за интернационална съгласуваност, DDoS отбрана, центрове за данни и мрежови услуги Нетера стана член на TM Forum - международна организация за поощряване на цифровата промяна посредством съдействие в телекомуникационната промишленост.

Членове на TM Forum са над 850 компании, които генерират 2 трилиона щатски $ доходи и обслужват пет милиарда клиенти в 180 страни. Чрез присъединяване си в алианса Нетера ще се възползва от груповия опит при основаването и внедряването на нови услуги и софтуерни нововъведения и ще способства за взаимното справяне със комплицираните провокации в промишлеността.

„ Организациите би трябвало да се приспособяват и да се трансформират бързо, с цел да запазят своята конкурентоспособност, да порастват и да се възползват от новите благоприятни условия в актуалния дигитален свят. Членството в TM Forum ще ни разреши да ускорим нововъведенията и цифровата промяна, с цел да можем да предоставяме по-ефикасни и ефикасни решения за съгласуваност на нашите клиенти ", разяснява Невен Дилков, създател и шеф на Нетера.

" Светът разчиташе на интернет повече от всеки път, когато пандемията COVID-19 удари през 2020 година Компаниите, които не бяха готови за тази нова цифрова действителност и не съумяха да се трансформират и да се приспособяват, пострадаха. С взор към бъдещето едно е ясно - телекомуникационната промишленост би трябвало да си сътрудничи за положителното на всички ", добавя Дилков.

Сред членовете на TM Forum са десетте най-големи телеком оператора в света, снабдители на информационни и цифрови услуги, телефонни компании, кабелни оператори, мрежови оператори, снабдители на облачни услуги, снабдители на цифрова инфраструктура, програмен продукт, съоръжение, систематични интегратори и консултанти по ръководство.

За да научите по какъв начин Нетера може да помогне за възстановяване на вашия бизнес и вашата мрежа, посетете neterra.net. За да говорите с член на нашия експертен екип за нашите услуги и решения, апелирам, изпратете ни имейл: [email protected]

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР