Компанията разчита на финансиране от НАСА, правителството и Джеф БезосИдеята

...
Компанията разчита на финансиране от НАСА, правителството и Джеф БезосИдеята
Коментари Харесай

Blue Origin с план да колонизира Луната през 2023 г.

Компанията разчита на финансиране от НАСА, държавното управление и Джеф Безос

Идеята за непрекъсната обитаема база на Луната би ентусиазирала доста хора

Американската галактическа компания Blue Origin възнамерява да стартира колонизиране на Луната през 2023 година, стана ясно през седмицата от изказване на върховен управител по развиването, който приказва за „ връщане на индивида на Луната ”.
още по тематиката
Амбициите на Blue Origin към земния сателит са известни от дълго време, само че до момента говореше за периоди към средата на идващото десетилетие. Вече са оповестени съответни периоди за подчинение на Луната и основаване на база с хора там.

„ Време е Америка да се завърне на Луната и този път да остане там дълго ”, сподели през март 2017 година Джеф Безос, спонсор на Blue Origin, в изявление за Вашингтон пост. „ Постоянна обитаема база на Луната е сложна, само че почтена задача. Чувствам, че доста хора са увлечени от този проект ”.

Blue Origin разчита на поддръжка от НАСА и държавното управление на Съединени американски щати, както и, несъмнено, на милиардите на Джеф Безос. Компанията към този момент е измежду определените да си поделят грант многомилионен грант от НАСА за лунни проучвания, по отношение на който бяха оповестени и съответни периоди за колонизиране на спътника.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР