Меги Димчева и Нели Хаджийска, които през последните 20 години

...
Меги Димчева и Нели Хаджийска, които през последните 20 години
Коментари Харесай

bTV се разделя с предаването Търси се… след 20 години в ефира

Меги Димчева и Нели Хаджийска, които през последните 20 години бяха лицата на телевизионното предаване " Търси се… " по bTV, се разделят с малкия екран и поемат по нови пътища.

Решението е било по взаимно единодушие с малкия екран, обясниха водещите пред журналиста Георги Тошев в предаването " Преди обед ".

От началото си през 2004 година предаването посетители на предаването са известни български персони, показани през техните истории и тези на най-близките им хора.

" Търси се... " за нас, е един университет, който към този момент е време да приключим. Може би назря моментът всяка една от нас да желае да направи нещо независимо, тъй като постоянно си на половина себе си в един тандем. И може би пристигна един миг, в който и тя, и аз имаме потребност да дадем някъде 100%, " сподели Нели Хаджийска.

Тя ще продължи да се занимава с подкаста " Силата на положителното ", който стартира преди по-малко от месец.

" Това е, което на мен ми омръзна, е да си отворена книга и тъй като някой е прочел една страница, да си мисли, че те познава, " уточни тя като една от аргументите да бъде комплициран завършек на предаването.

Меги Димчева също стартира собствен план: YouTube канал с духовни практики и авторски спектакъл-медитация " Чудесата в нас ".

" Твърде дълго време се ровихме в душите на другите, само че разбрах, че аз нося доста, което желая да покажа на хората и на мен в този момент ми е забавно да покажа себе си, " показа тя.

И двете водещи не изключват след време още веднъж да се занимават с телевизионни планове.

" Пускаме " Търси се... ", както една майка пуска огромния си наследник да замине на открито с пожеланието, в случай че е благополучен, да не се връща. Защото в действителност това е умеенето: да знаеш по кое време да се оттеглиш от нещо и от някого, " сподели Нели Хаджийска.

Teлевизията благодари на водещите и на целия екип на предаването за взаимната им работа. Тази събота на мястото на `Търси се " в програмата на малкия екран е заложен игрален филм.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР