Компанията Peugeot представи изображение на екстериора на новия електрически кросоувър

...
Компанията Peugeot представи изображение на екстериора на новия електрически кросоувър
Коментари Харесай

Peugeot показа новото е-3008

Компанията Peugeot показа изображение на екстериора на новия електрически кросоувър e-3008 малко преди формалната му премиера. Известно е, че новият артикул ще размени съществуващия 3008 и ще се базира на особено създадена платформа.

Шефът на марката Линда Джаксън неотдавна удостовери, че e-3008 ще бъде първото Peugeot, създадено на новата STLA Medium платформа на компанията-майка Stellantis за напълно електрически транспортни средства.
 Peugeot сподели новото е-3008 - 2
Преди това Peugeot показа и интериорния дизайн i-Cockpit на модела от ново потомство. В кабината има продължен екран с диагонал 21 инча. Под него се вижда тъчпад, който замества бързите клавиши в жанр пиано на актуалните модели на Peugeot.

Що се отнася до пробега, от Peugeot споделят, че e-3008 ще може да изминава до 690 км с едно зареждане на батерията. Известно е, че платформата STLA Medium може да побере акумулатори с потенциал от 87 до 104 kWh.
 Peugeot сподели новото е-3008 - 3
Peugeot също удостовери, че новият e-3008 ще се предлага с три електрически задвижвания и със задвижване на всички колела. Очаква се конфигурацията с един мотор да съставлява по-голямата част от продажбите.

От компанията прибавят, че дизайнът на бъдещия модел ще се базира на четири правилото: нови пропорции за по-голяма еластичност и независимост на стила на каросерията, нови вероятности за напълно нов дизайнерски език, ново пространство за преосмисляне на интериора и в тази връзка нов взор към модела, когато става въпрос за корпоративен дизайн.
 Peugeot сподели новото е-3008 - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР