Компанията Майкрософт беше засегната от прекъсване на работата на мрежата,

...
Компанията Майкрософт беше засегната от прекъсване на работата на мрежата,
Коментари Харесай

Прекъсването на работата на Майкрософт в облака засегна потребители от цял свят - Технологии

Компанията " Майкрософт " беше наранена от спиране на работата на мрежата, което докара до прекъсване на работата на облачната платформа Azure и на услуги като Teams и Outlook, което може да засегне милиони консуматори в международен мащаб.

Страницата за положението на Azure демонстрира, че услугите са наранени в Северна и Южна Америка, Европа, Азиатско-тихоокеанския район, Близкия изток и Африка. Само услугите в Китай и платформата за държавни управления не са били наранени.

Прекъсването на работата на платформата за калкулации в облак Azure на Microsoft може да засегне разнообразни услуги и да сътвори резултат на доминото, защото съвсем всички най-големи компании в света я употребяват.

" Установихме, че казусът с мрежовата съгласуваност поражда при устройства в световната мрежа на `Майкософт " (WAN) ", обявиха от компанията, представена от организация " Ройтерс ". Това оказва въздействие върху свързаността сред клиентите в интернет и Azure, както и върху свързаността сред услугите в центровете за данни, сподели тя.

В известие в Туитър компанията добави, че е отдръпнала мрежова смяна, която е предизвикала казуса. " Наблюдаваме услугата, до момента в който отдръпването влиза в действие ", добавят от там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР