Компанията извърши 704 км просеки ЧЕЗ Разпределение завърши профилактиката и

...
Компанията извърши 704 км просеки ЧЕЗ Разпределение завърши профилактиката и
Коментари Харесай

20 000 км електропроводи обходи ЧЕЗ разпределение в подготовката на мрежата за зимния сезон

Компанията извърши 704 км просеки ЧЕЗ Разпределение приключи профилактиката и ремонтните действия на електроразпределителната мрежа в Западна България, с което я приготвя за обичайно възходящата консумация и неприятните метеорологични условия през зимния сезон.
В рамките на подготовката на оборудванията чиновници на сдружението обходиха 20 000 км електропроводи приблизително напрежение, направиха 704 км просеки на мрежа приблизително и високо напрежение и окастриха клони на 91 хиляди дървета, засягащи мрежа ниско напрежение. Компанията подмени 5179 изолатора, вложи 7 тона проводници приблизително напрежение и инсталира общо 476 стълба. Извършена е проверка и профилактика на подстанциите, благосъстоятелност на компанията, както и на 1200 трафопоста. Подменени са 10 тона трансформаторно масло.

В рамките на подготовката на мрежата за зимния сезон е осъществено облитане с дрон на въздушни електропроводи, както и снимане с термовизионна диагностика и ултразвуков детектор и са подхванати ограничения за привеждане на оборудванията в изрядно положение.

Транспортните средства и специфични машини са изцяло оборудвани, запълнен е спешният запас на сдружението и са обезпечени нужните материали и особено работни облекло на чиновниците. Аварийните екипи на сдружението са мобилизирани в непрекъсната подготвеност за реакция. В случай на изключителни условия и естествени бедствия, компанията е подготвена да усили екипите на дейно дежурство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР