Компанията – лидер в пътно-строителния бранш в България ––еновиятгенерален спонсор

...
Компанията – лидер в пътно-строителния бранш в България ––еновиятгенерален спонсор
Коментари Харесай

„Грома Холд“ е новият генерален спонсор на автомобилния състезател Иван Влъчков

Компанията – водач в пътно-строителния отрасъл в България ––еновиятгенерален спонсор наталантливия авто играч.Най-младият първенец в националния шампионат на Затворен маршрут е седемкратен отличник на България в серия ТУРИНГ. Записва и победи в националния шампионат на Планинско нанагорнище. През 2017 година и 2018 година се състезава в европейските GT4 серии за отбора на София Кар Моторспорт, управлявайки българския спортен автомобил Sin R1. На 10 годишна възраст Иван прави дебют в националния картинг шампионат. През тази година той ще нападна оценки на пистите в Унгария, Чехия, Словения и „ Серес “ - Гърция.

„ За мен е чест и привилегия зад тила ми да застане компания като „ Грома Холд “, която знае цената на триумфа и какъв брой труд и непримиримост се изисква, с цел да бъдеш номер едно “, споделя Иван Влъчков.

„ Убедени сме, че има директна връзка сред качествено направените пътища и виновното шофиране и държание на пътя- идея, която споделяме дружно с Иван. Подпомагаме го, тъй като имаме вяра в гения му и продължаваме линията на компанията да поддържаме популяризирането и развиването на спорта в България. Ние сме общоприет спонсор също на женския футболен тим в Благоевград „ Спортика “, който реализира невероятни триумфи, а пред 2024 година ще бъдем и общоприет спонсор на второто издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France, което ще се организира през юли в региона на Велинград “,каза Виктор Велев, шеф на „ Грома Холд “.

„ Грома Холд “ е компания с повече от 23 години история зад тила си и над 500 изпълнени обекта в България и района в областта на строителството и поддръжката на пътища и инфраструктурни планове. Изграждането на тунела, укрепителен свлачището при Железница на Автомагистрала Струма, както и Лот 2 от Автомагистрала Русе-Велико Търново, който включва обхода на гр. Бяла, са измежду огромните инфраструктурни обекти, по които „ Грома Холд “ работи сега.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР