Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание

...
Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание
Коментари Харесай

Електрохолд получи четири награди в конкурса „Най-зелените компании в България 2024“

Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание на националния конкурс „ Най-зелените компании в България 2024 “, проведен от b2b Media. За влиятелните оценки се състезаваха над 130 плана.

Електрохолд България зае първите места в категориите „ Устойчиви политики “ и „ Лидер в зелените вложения “ с акцията си за подмяна на хартиената фактура за електрическа енергия с електронна и насърчаването на цифровите услуги.

 

Електронната фактура обезпечава опция на всеки консуматор да даде своя принос за опазването на околната среда, като понижи използването на хартия и спести естествени и енергийни запаси, нужни за производството ѝ – дървесина, вода, О2, електрическа енергия, както и средства и горива, употребявани за доставката ѝ до избран адрес.

 

 

 Премахването на хартиената фактура подхожда на дълготрайната ESG тактика на групата Електрохолд да предизвиква устойчиви и етични практики за запазване на околната среда посредством понижаване потреблението на запаси.

Най-голямата електроразпределителна компания в България - ЕРМ Запад, която ръководи електроразпределителната мрежа в Западна България, завоюва наградата за най-зелена компания в категорията „ Енергетика и воден бранш “ с цялостната си екологична политика.

Електрохолд Продажби получи трето място за „ Зелена технология “ с новия си артикул за създаване до ключ на фотоволтаични системи за лично ползване.

Повече за продукта може да се откри на адрес: https://electrohold.bg/bg/sales/aktualno/kampanii/fotovoltaichna-instalaciya-za-vashiya-dom/.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР