Компаниите, членуващи в Асоциацията на колекторските агенции в България, преминават

...
Компаниите, членуващи в Асоциацията на колекторските агенции в България, преминават
Коментари Харесай

Колекторските агенции преминават към нов режим на работа

Компаниите, членуващи в Асоциацията на колекторските организации в България, минават към нов режим на работа при засилени ограничения за сигурност.

Всяка компания ще реорганизира работата си като се придържа към унифицираните към този момент стандарти:
Силно стеснен достъп на външни лицаГъвкаво работно време на ротационен принцип и обособяване на особено внимание на чиновниците в рискови групиРеорганизация на работното пространство в кол-центровете и контролиране на интензитета на работа за обезпечаване на задоволително разстояние сред служителитеДистанционна работа за чиновниците от административните отдели и звената, за които е допустимоОсигуряване на дезинфекциращи средства и информация за предпазванеПлан за деяние при карантина и подготовка за отдалечена работа на всички чиновници
От Асоциацията акцентират, че ще се отнесат с нараснало внимание, като вземат поради изключителната икономическа и финансова картина. „ Вземаме всички предписани ограничения, с цел да предпазим екипите на фирмите в Асоциацията и техните фамилии. Ние сме посредници сред две страни, които знаем, че през днешния ден имат други основни цели. ", разяснява Райна Миткова-Тодорова, председатела на Асоциацията. 

" Не бива обаче да разрешаваме икономическата активност напълно да се блокира. Защото сме наясно с последствията –  влошаване на икономическата обстановка, с което да не съумеем да се оправим дълго. Вярваме, че с дисциплинираност и вярна акомодация, с обща готовност ще преминем през този сложен интервал, без да се отхвърляме нито от правата, нито от отговорностите си на виновни жители. ”, добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР