Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на
Коментари Харесай

Идва ли време за преустройството на Детмаг Снежанка?

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на " Саграда " ООД по повод избора на реализатор за преустройството на Детмаг " Снежанка " в изложба, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Администрацията на регион " Централен " класира като реализатор на преустройството компания " Ай Ди Ел ", а другите трима участника - " Саграда ", " Билд Инс " и " Интерхолд ", бяха отстранени. Това докара до жалене на класирането в Комисия за защита на конкуренцията от " Саграда ".

Решението предстои на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен период. Районната администрация ще изчака дали ще има обжалване пред Върховен административен съд, с цел да предприеме следващи дейности.

Припомняме, че се възнамерява превръщането на двете равнища на някогашния Детмаг " Снежанка " в единно пространство, което може да се редуцира до делене на двата етажа, както и отделянето на част от втори етаж с преносима стена, в дребна зала за експозиции. Връзката сред двата етажа ще се реализира със съществуващата стълба от юг и нова такава в северната част на партера. Просторен асансьор ще сътвори улеснение за посетителите и ще улесни превозването и на едрогабаритни творби на изкуството. Ремонтът ще излезе над 1 млн. лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР