Комисията за досиетата разкри хората на Държавна сигурност в ръководството

...
Комисията за досиетата разкри хората на Държавна сигурност в ръководството
Коментари Харесай

Документите доказват: ДС наводнява борбата при създаването на мутрите

Комисията за досиетата разкри хората на Държавна сигурност в управлението на битката. Изненадващи имена няма, само че прави усещане друго.

Всички изнесени щатни и нещастни сътрудници на комунистическите служби у нас са управлявали борците през 90-те години. Без изключение! Времената, в които бяха основани ВИС, СИК и останалите по-малки мутренски групировки. Явна е връзката сред основаването на борческите отряди и пипалата на Държавна сигурност.

8 от 8 разкрити хора на Държавна сигурност са били в управите на федерацията сред 1993 и 1999 година Времена на рекет, стрелби, основаване на нови герои от борческите среди, прочистването на ъндърграунд митове като като Мирослав Стефанов - Крушата и Васил Илиев, също първенци в другояче обичайния за нашите ширини спорт.

Списъкът:

Иранският жител Абол Гасем Малекпур е бил сътрудник на три ръководства. Влиза в УС на битката в интервала 1997-99 година

Георги Ангелов Петков - щатен шпионин, също член на УС през 95-97 година.

Йордан Георгиев Григоров е сътрудник на две ръководства, изкарва един мандат от 1997 до 1999 година

Любомир Панайотов Коларов - конфиденциален помощник, който влиза в УС на този спорт през интервала 1995-97-а.

Розимир Тодоров Розев е оголен като сътрудник, измежду ръководещите битката от 1993 до 1995-а.

Стефан Георгиев Кръстев е щатен чиновник на Държавна сигурност с богата кариера. Влиза в управата на борците в интервала 1997-99 година

Стоян Вълчинов Гаров също е сътрудник и щатен помощник. Член на УС от 1995до 1997 година



И на последно място е Цено Ценов (на снимката), чието име към този момент беше разкрито. Той е член на УС от 1993 до 1995 година Един от най-важните хора в международната битка. Този май беше избран отново за следващ път като началник на европейската битка. Записан е с псевдонимите Учителя и Цветанов.

От комисията прецизират, че са тествани 50 лица. Шестима  не подлежат на инспекция. За трима от управниците не са предоставени задоволително данни. Вероятно инцидентно, само че става въпрос също за хора от Управителния съвет в интервала 1993-1995 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР