Комисия за финансов надзор(КФН) е оказала сериозно съдействие на американските

...
Комисия за финансов надзор(КФН) е оказала сериозно съдействие на американските
Коментари Харесай

КФН помогнала за разкриване на незаконна търговия за над 16 млн. долара в САЩ

Комисия за финансов надзор(КФН) е оказала съществено подпомагане на американските управляващи за откриване на противозаконна търговия за над 16 млн. $ в Съединени американски щати.

Жертви на аферата са станали над 8 хиляди души, множеството от които американски жители. Благодарение на съдействието от страна на българския регулатор са събрани задоволително улики за покачване на правосъдно обвиняване в Съединени американски щати.

Комисия за търговия на стокови фючърси на Съединени американски щати (CFTC) е подала публично искане за разкриване на правосъдна процедура за търговия без лиценз против двама американски жители и онлайн платформите на техни компании, регистрирани в Съединени американски щати, България, Маршалските острови и Ангила. CFTC упреква Джейсън Б. Скарф (Jason B. Scharf) и Майкъл Шах (Michael Shah) в машинация с търговия на бинарни варианти на стойност над 16 млн. $. Активите на техните компании са замразени до окончателното изговаряне на съда.

Търговията с бинарни варианти в Съединени американски щати е законна само, когато се реализира на записано място за търговия. Нито едно от упрекнатите лица не е осъществявало транзакциите си на такива места, нито в миналото са били регистрирани в CFTC по какъвто и да е метод.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР