Комикът Ненчо Балабанов показа новото си гадже, но така и

...
Комикът Ненчо Балабанов показа новото си гадже, но така и
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов показа новото си гадже

Комикът Ненчо Балабанов сподели новото си гадже, само че по този начин и не пожела да разкрие името на девойката. Той пусна малко видео в обществените мрежи, на което танцуват дружно с непознатата дама, а първоначално даже се държат за ръце.

Момичето е непознато в светските среди, което е нещо ново за артиста, който, откакто се разведе, търсеше сродна душа измежду известните дами. Той имаше дълъг романс с певицата Йоанна Драгнева, която сега е в трепетно очакване на втора рожба от тв водещия Мирослав Димитров.

Съвсем неотдавна името на Балабанов бе обвързвано с гимнастичката и тв водеща Симона Пейчева. Противно на усещането, че Ненчо си пада единствено по известни дами, в този момент сърцето му е завладяла, която няма нищо общо с шоубизнеса. " Телеграф “ научи, че новата му възлюбена се назовава Катрин Русева и е родена през 1993 година Тя е по-млада с цели 13 години от 41-годишния Балабанов, а двамата се срещнали през есента. От месец даже живеели на фамилни начала, само че към този момент артистът не желае да споделя името й, защото към този момент си е патил от публичността на връзките си.

Влюбената двойка от преди няколко дни се завърна от отмора в Дубай, където прекара незабравима седмица. Оттам той не отхвърли, че е в компанията на жена, само че не пожела да издаде повече. В множеството си изявленията той споделя единствено, че е благополучен, само че не повдига повече завесата на персоналния си свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР