Коментира се пакет от антиинфлационни мерки. Има създадена работна група

...
Коментира се пакет от антиинфлационни мерки. Има създадена работна група
Коментари Харесай

Властта пази най-бедните с нови мерки

" Коментира се пакет от антиинфлационни ограничения. Има основана работна група за това нещо. Най-важното е, че би трябвало да спазим това, което ни предложи Международният валутен фонд при последната среща, а точно да се таргетират тези ограничения по отношение на уязвимите групи ", това съобщи съветникът на финансовия министър и някогашен народен представител Любомир Каримански пред Нова.

Предполагам, че в границите на две седмици би трябвало да има изясненост към този момент, акцентира той във връзка с антиинфлационния пакет от ограничения.

Другите хрумвания, които са свързани с отоплението на хората, също ще бъдат ориентирани към таргетиране.

Трябва да си дадем сметка, че няма да можем да живеем по този начин, както преди сме живеели към 2019-а година. Нещата се трансформират и от всички мега закани, ориентирани към България, акцентира някогашният народен представител.

Това е значимо, с цел да преосмислим нашето консуматорско държание, продължи Каримански.

Затова всеки един от нас би трябвало да си даде сметка по какъв начин да затегнем бюджета, по какъв начин можем да понижим потреблението, с цел да може и търсенето щом спадне, да се балансират инфлационните процеси, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР