Коментаторът на турската национална телевизия TRT Бакир Бакирчигил бе сменен

...
Коментаторът на турската национална телевизия TRT Бакир Бакирчигил бе сменен
Коментари Харесай

Коментатор уволнен на мига заради Хакан Шукур

Коментаторът на турската национална телевизия TRT Бакир Бакирчигил бе заменен на пулта на полувремето на мача от международното Канада - Мароко и по-късно е уволнен неотложно.

Причината е, че по време на коментара си той загатва неразрешеното от Ердоган име на именития голмайстор на Турция Шакан Шукур.

В 4-ата минута Хаким Зиеш от Мароко наказа неточност на някогашния вратар на " Лудогорец " Милан Борян, който пази на Канада и откри. Тогава Бакир загатва, че въпреки всичко това е надалеч от върха в историята на международните на Шукур, който се разписа в 11-ата секунда в мача за третото място през 2002 година

Така през второто полувреме към този момент различен разяснява мача, а Бакирчигил е уволнен след 22 години работа в националната телевизия. Според някои той бил задържан, само че не е правилно, тъй като по-късно удостовери уволнението си в обществените мрежи.

Шукур бе наклеветен, че е взел участие в опита за прелом против Ердоган, само че съумя да се избави в Съединени американски щати. В момента карал такси в Ню Йорк.

" Ердоган ми лиши всичко. Аз не съм терорист ", съобщи наскоро в изявление Шукур.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР