Коментари във Фейсбук осмиват обявеното намаление на цената на хляба

...
Коментари във Фейсбук осмиват обявеното намаление на цената на хляба
Коментари Харесай

Нинова пусна промоция от „Лидл“ и обяви, че е намалена от правителството цена

Коментари във Facebook осмиват оповестеното понижение на цената на хляба от Министерство на стопанската система и по-късно персонално доказано от Корнелия Нинова по време на срещата с „ Продължаваме промяната “ в събота.

„ Цените на хляба бяха понижени с 20% след приемането на нулевата ставка на Данък добавена стойност за хляба и брашното. Мерките, препоръчани от министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова, дадоха резултат. Още на първи юли огромните търговски вериги започнаха да сменят етикетите с нови на по-ниска цена “, беше посочено в известие на ведомството.

Оказва се обаче, че фотографията прикачена в известието е направена от комерсиална верига, която постоянно пуска самун на промоция. В другите магазини насъщният не е трансформирал цената си.



Ето и част от мненията в обществената мрежа, в това число и под обявата на Нинова:

„ Ще ни замазват очите с промоциите на Лидл и Кауфланд,които постоянно си ги имат...Ако желаеме да следим промоциите на артикули с изтичащ период имаме брошури, с които се информираме .. “, написа възмутена жена.

„ Тая няма спирачки “, гласи различен коментар.

„ Стига лъга! На тази фотография са промоции, а и дори няма бял самун! “, написа различен консуматор на Facebook под поста ѝ.

„ Това не е постоянна цена, това са промоции... Редовната цена е там горе, до оповестеното понижение „ -20% “, се регистрира в различен коментар.

„ Това е несериозно и леко присмехулно. Цените на доста високо. А хляба на фотографията е от пониженията в огромна верига магазини, на щанда за преоценени артикули. Не хляба, а цената на горивата и електрическата енергия би трябвало да падне. Защо не си признаем, че сме енергийно подвластни, че можеше АЕЦ Белене към този момент да е подготвена? Защо Турция одобри програмата за развиване на атомните електроцентрали? “, се споделя в различен коментар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР