Коментарът е от профила във Фейсбук на редактора на вестник

...
Коментарът е от профила във Фейсбук на редактора на вестник
Коментари Харесай

Блъсков:„Репортери без граници“ е клеветническа организация

Коментарът е от профила във Facebook на редактора на вестник Труд Петьо П. Блъсков

" Клеветническата организацийка “Репортери без граници ” още веднъж ни наредила на 111 място по “свобода на словото ” в скапаната си класацийка.

НПО-то, за което някогашният му началник Робер Менар споделя, че се употребява за “прикрити геополитически цели ” и е “инструмент за пробутване на политиката на спонсорите си ”, е организация под предписание на мизантропът Джордж Сорос и една от стотиците му фондации “Отворено общество ”.

Причината с цел да е България на 111 е, че “репортери на “Икономедия ”, видиш ли, са били репресирани. Тези “репортери ” на “Икономедия ”, разбирай Прокопиев и Сорос са и единствените източниците на информация с която ни “класират ”. Кръгът е затворен.

Това че в България всеки може да приказва и написа каквото си желае, че никой не преследва лъжците от същата “Икономедия ”, които всекидневно манипулират в интерес на същия тоя Сорос, не е регистрирано като плюс.

От друга страна Швеция, където независимост на словото от 5 години не съществува като разбиране, а в закона са прокарани термини като незаконно мнение и закононарушение на мисълта, е класирана на второ място.

Там обаче “Истанбулската спогодба ” е призната, нашествието на брадите е обезпечена от феминисткото държавното управление, одобрени са хомо браковете, третия пол и всички вероятни прелести, които октоподът на Сорос прокарва в държавнито законодателство.

Интерестно госпожа Габриел, която като комисар даде обещание да се бори с дезинфирмацията и лъженовините, за какво спи? Нашето държавно управление за какво спи? А не заведе най-малко едно дело против клеветниците? " /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР