Коментар на , социолог, изследовател и журналист за лошото, на

...
Коментар на , социолог, изследовател и журналист за лошото, на
Коментари Харесай

Чавдар Найденов: Може да влезеш в Европа, но наглият гларус няма да излезе от теб

Коментар на, социолог, откривател и публицист за неприятното, тук-там даже безобразно обслужване в множеството български заведения и наглостта на сектора в целокупност, чиито представител тези дни разгласи, че ще дава на съд неудовлетворен клиент. Чавдар Найденов е приключил философия и социология в Софийския университет. Работил е в Политологическия институт към Българска академия на науките, в социологическа организация " ТрендБГ ", бил е политически коментатор в редица печатни медии. Завежда направление „ Методология и разбори “ в Агенция за обществени и маркетингови проучвания " Афис ”.



Скоро ще се наложи да си докарват клиентите с натовски патрули.

Защо не изхвърлят злославния ресторант-капан от своята " бизнес-камара ", за какво не осъдят лъжливите трикове и изнудвачески традиции в тяхната среда, които разнасят по света неприятната популярност на нашето Черноморие, въобще на страната ни?

Кой въобще върви да се храни при оня намусен кавказки джигит, дето са си избрали да им бъде лице? И то без бронежилетка?

Знаете ли какво най-вече удивлява и наши, и изключително непознати посетители? Защо, за бога, сами си го вършим!? Хем каним на отмора, хем, в случай че някой се излъже да пристигна, го издебваме, когато е с приспана зоркост или се нуждае от помощ, с цел да му наскочим и да го оберем.

Ако се оплаква, му споделяме, че не знае езика, непознат ни е, и въобще за нас е никой.

Всички, от копърки до лекари се насъбират от страната, с цел да се включат в летния викингски набег против индивида на шезлонга.

Дерат, тъй като е за последно! Той няма да повтори грешката си.

Все отново, за какво по този начин настойчиво, над 50 години сваряваме златната кокошка? Манталитетът е единствено едно на ръка. Може да влезеш в Европа, само че наглият гларус няма да излезе от теб. Но огромната причина е, че участниците в туризма не могат да си вкарат сами някакъв ред, само че ще застанат като един човек против всевъзможни опити това да бъде направено от горната страна. Възглавявани от Алибегов.

Авари, в късния етап на разпада на тяхната империя.

Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР