Коментар на енергийния експерт и дипломат Илиян Василев на страницата

...
Коментар на енергийния експерт и дипломат Илиян Василев на страницата
Коментари Харесай

Илиян Василев: Ако Горанов проговори, а това се получава, когато САЩ те настъпят, Бойко Борисов е приключил окончателно

Коментар на енергийния специалист и посланик Илиян Василев на страницата му във Facebook:

На вниманието на Росен Желязков, извадиха го тъй като несъмнено е доста по-доверено лице на Борисов, а е време за обезверен спешен пиар. Но си вкарват автоголове, тъй като смирението не е измежду вариантите за Борисов, а пък без него всичко друго е автогол. Аргументът че Влади Горанов бил в Овалния кабинет е тъкмо подобен автогол. Това че бил на срещата с Тръмп, не прибавя тежест към аргумента, че е евроатлантик. Хайде малко по съществено. За всички експерти в дипломацията това значи единствено едно - той е предпочитан избор на Борисов като най-доверено лице. Няма метод Борисов да се разграничава в този момент от Горанов, откакто го е определил на най-важната среща в Съединени американски щати. Защо се досетете, отговорът е - тъй като Пеевски би трябвало да получи информация от " собствен " човек. Именно Борисов е определил кой да го съпровожда в срещата с Тръмп и тази чест се пада на НАЙ-ВАЖНИТЕ И БЛИЗКИ до него. Американската страна няма нищо общо с позволява до срещата. Тоест образеца работи против Горанов и потвърждава изключителната непосредственост сред Борисов и Горанов.
Паниката е тотална - и се самопрострелват политически със скорост, която никаква Бърза Политическа Медийна Помощ не може да компенсира с животоспасяващи ограничения.
Истинската суматоха проличава в думите на Борисов за " фамилията на Горанов " - типично мутренско предизвестие - тъй като в случай че Горанов се разприказва, а това не е изключено, защото е младеж и тези наказания го дамгосват до живот, а той работи в сфера, в която това е супер значимо. Та в случай че Горанов проговори - а това нормално се получава, когато Съединени американски щати те настъпят, Борисов е...... завършил - дефинитивно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР