Комедийната звезда Димитър Рачков се слави със своята пестеливост, но

...
Комедийната звезда Димитър Рачков се слави със своята пестеливост, но
Коментари Харесай

Новата на Рачков се премести в палат за половин милион - slava.bg

Комедийната звезда Димитър Рачков се слави със своята спестовност, само че е извънредно великодушен към новата си половинка – 21-годишната секс бомба Анита Георгиева. Връзката им е на няколко месеца, само че става все по-сериозна, а неотдавна знойната русокоска се е преместила да живее на фамилни начала с комика в затворения комплекс „ Маунтин Вю Вилидж”.

Тузарският дом на артиста край езерото в Панчарево е по американски обичай. Къщата е ситуирана на 300 кв.м, а цената й е към 400 000 лева Гости, прекрачвали прага на влюбения като възпитаник Рачков описват, че палатът на артиста бил обзаведен по финален вик на модата в интериорното обзавеждане.

Къщата имала личен басейн, където младата възлюбена цяло лято събирала загар. Обитателите на комплекса употребили разнообразни екстри като денонощна защита, видеонаблюдение, красиво озеленени площи и построени шадравани, алеи и места за отдих, а месечната поддръжка на общите елементи и защита била 406 лева

Преди да се залюби с 26 години по-младата от него хасковлийка, Рачков живееше в същия затворен комплекс и с дългогодишната си половинка Мария Игнатова. Те обаче обитаваха много по-скромно жилище – 3-стаен апартамент, в който мина бурната им 8-годишна връзка.

Комикът купил много преференциално от някогашният мъж на Наталия Симеонова – предприемачът и строителен бизнесмен Денис Ризов парцела към новогодишните празници на 2008 година След раздялата си с Мария звездата на „ Господари на ефира” го продал, с цел да не му подухва мемоари и се преместил в по-просторно имение, напълно покрай предходния си дом.

От години комикът, който е един от най-заможните артисти у нас, избира са влага парите си в недвижими парцели. Преди 2 години 47-годишният бургазлия реши да си купи къща за отдих в Твърдица. Имотът е издигнат върху имот, завещан от майка му Станка.

Рачков построил първокласна къща върху терена, само че освен за себе си, а и за родителите си, които живеят в апартамент в Бургас. Запознати разясняват, че за първокласната къща артистът е броил минимум 500 000 лева В сумата влизало обзавеждането на дома. Имотът разполагал с 4 спални и 4 бани, а две от тях били снабдени с джакузи. Всяка спалня разполагала с просторна тераса. В дома на комика имало и две мраморни камини, както и подово отопление, написа "Уикенд ".

Луксозното имение било под непрекъснато видеонаблюдение и от всички страни било опасано с десетина камери. Рачков се включил към една от локалните ловни дружинки. Комикът не крие, че ловът го освобождава от напрежението в работата. Той обаче не си губел времето с малък дивеч, а ходел на лов за глигани. Запален бил по лова не толкоз поради убиването на животните, а зарди времето, прекарано измежду природата.

Освен къщата в Твърдица, предходната година Рачков се снабди за 100 000 лева и с планинска вила за лов в Еленския балкан, на 33 км. от къщата му в Твърдица. Актьорът купи земя до гората в махала Кожлювци и избра самичък да си построи къща. Оказа се обаче, че до мястото няма прокаран път, по тази причина комикът отправил искане до община Елена да бъде издигнат подобен. Официално в Кожлювци имало единствено един –единствен локален гражданин. Останалите жители идвали през уикенда от Велико Търново и Елена. Бургазлията се аргументирал, че достъпът до махалата е доста сложен, а пътят е от трошляк.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР