Комедии от Финландия и Франция ни очакват в програмата на

...
Комедии от Финландия и Франция ни очакват в програмата на
Коментари Харесай

Финландските Корави мадами и Лъжецът от Франция на КЕФФ

Комедии от Финландия и Франция ни чакат в програмата на Комедийния европейски кино фестивал – КЕФФ в LUCKY Дом на киното довечера.

В 18:45 може да гледаме „ Корави мадами “ . В тази финландска комедия се срещаме със 75-годишната Инкери, която след 50 години унижения от брачна половинка си Тапио, го удря с тиган по главата и се подготвя да го зарови в градината им. Внезапно схваща, че ще прекара остатъка от живота си зад решетките. Решава да вземе сестрите си Силви и Райли, и да се насочат на едно последно огромно странствуване. По време него им се постанова да се оправят с обаятелен млад стопаджия, развалена кола и неудържими танци в крайпътен ресторант. Но най-голямата изненада занапред следва...

Във френската комедия „ Лъжецът “ от 21:00 часа ще се срещнем с Жером - компулсивен измамник, чиито измислици към този момент не се търпят от фамилията и приятелите му. Те се пробват да го трансформират, само че нищо не оказва помощ - Жером затъва все по-дълбоко в мрежата си от неистини, до момента в който един ден не го застига проклинание свише - всичките му неистини стартират да се сбъдват.



Комедийният фестивал продължава до петък, а в програмата изключително е включена спомагателна прожекция в събота на „ Тичам към теб “ от 18:30 часа. Филмът бе излъчен на откриването на КЕФФ и получи висока оценка при огромен зрителски интерес.

Цялата стратегия на КЕФФ може да се види на уеб страницата на фестивала ceff.bg, а резервации може да се вършат на kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР