Комедиант, който обиди малайзийските власти с прословутата си шега за

...
Комедиант, който обиди малайзийските власти с прословутата си шега за
Коментари Харесай

Комик защитава вирусна шега за изчезналия полет MH370 след искане на Интерпол и глобално възмущение

Комедиант, който обиди малайзийските управляващи с прословутата си смешка за изчезналия полет MH370, споделя, че не е очаквала световно отвращение.

Джослин Чиа, която е израснала в Сингапур и живее в Съединени американски щати, стана вирусна по това време предходната година, когато видеоклип на нейния скеч за малайзийски самолети притегли международно внимание онлайн. По време на концерта си в клуб в Ню Йорк тя сподели, че малайзийците не са посещавали Сингапур от години, тъй като техните „ самолети не могат да летят “.

Тя добави: „ Какво, изгубването на Malaysian Airlines не е смешно, а? Някои вицове не важат. “ На 8 март 2014 година пътнически аероплан на Malaysia Airlines изчезна от радара на въздушния трафик някъде над Индийския океан с 227 пасажери и 12 души екипаж на борда. Десет години по-късно това остава една от най-големите авиационни мистерии на всички времена.

Шегата беше посрещната бурно както в Сингапур, по този начин и в Малайзия и управляващите обществено осъдиха мненията на Джоселин. Министърът на външните раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР