Комбинацията от расизъм и цинизъм е предизборния коктейл на президента

...
Комбинацията от расизъм и цинизъм е предизборния коктейл на президента
Коментари Харесай

Световните медии: Тръмп използва расизма за политически цели

Комбинацията от расизъм и цинизъм е предизборния коктейл на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа френският в. " Либерасион ".

С изказванията си, подканващи няколко представителки на Демократическата партия, които не са от бялата раса, да се " върнат " в своите страни, американският президент се връща към формулата, която разреши избирането му през 2016 година. Сега той се пробва да върне имиграцията в центъра на предизборния спор за изборите през 2020 година, отбелязва френското издание.

Досега нито един американски президент не е стигал толкоз надалеч. Но в последна сметка, не е ли тъкмо това запазената марка на Доналд Тръмп, пита в. " Либерасион ".

Сред представителите на Демократическата партия искрено расистката демонстрация на президента провокира вълна от отвращение. Нищо, което да направи усещане на милиардера републиканец, който отхвърли всички обвинявания в расизъм и упрекна новите стожери на прогресивната левица, че " ненавиждат " Америка и Израел.

Подобни изказвания не са спонтанни, нито инцидентни. Те се вписват в премислена предизборна тактика и поставят началото на токсична предизборна акция, 16 месеца преди президентските избори следващата година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР