В първия работен ден след великденските празници вермето ще бъде

...
В първия работен ден след великденските празници вермето ще бъде
Коментари Харесай

Времето: Малко по-топло, но ветровито

В първия работен ден след великденските празници вермето ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. В следобедните часове, основно над планинските региони ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, който в Дунавската низина краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 8°. Дневните температурите още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 24° и 29°, в София 24-25°.

В планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР