Комбинацията от надеждна производителност и достъпност направи T-90 експортен хит

...
Комбинацията от надеждна производителност и достъпност направи T-90 експортен хит
Коментари Харесай

The ​​National Interest нарече Т-90 „експортен хит“ сред руското оръжие

Комбинацията от надеждна продуктивност и досегаемост направи T-90 експортен шлагер в развиващия се свят, съгласно The ​​National Interest.

Както отбелязва вестникът, съветският танк Т-90 се е потвърдил ослепително на износния пазар през последните 30 години.

Според създателя на публикацията Т-90 съчетава най-забележителните характерности на късносъветските танкове, които изданието назовава най-хубавите в своя клас.

„ По принцип концепцията за Т-90 е опит да се оборудва ефикасният, благонадежден и пестелив корпус на Т-72 с усъвършенстваните характерности на серията Т-80 “, се споделя в обявата. В същото време изданието отбелязва тристепенна система за отбрана на танкове и универсални оръжия.

Както показват създателите на публикацията, Т-90 и неговите разновидности, които са били в употреба на повече от дузина страни в продължение на 30 години, са мощно увещание за това какво може да реализира композиция от деловитост и доходност.

Припомнете си, че през април първата партида от най-новите танкове Т-90М влезе в съветската войска.

По-рано в Ирак беше оценено главното преимущество на T-90S пред танковете Abrams. Освен това през октомври 2019 година стана известно, че Египет избира съветските танкове Т-90МС, които се оказаха отлични в Сирия и Ирак, пред американския Абрамс, който да размени руските Т-55 и Т-62.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР