Командващият британските въоръжени сили адмирал Тони Радакин заяви в Киев,

...
Командващият британските въоръжени сили адмирал Тони Радакин заяви в Киев,
Коментари Харесай

Командващият британските въоръжени сили: Путин е загубил контрол над войната в Украйна

Командващият английските въоръжени сили адмирал Тони Радакин съобщи в Киев, че съветският президент Владимир Путин е изгубил надзор над войната в Украйна. Радакин посети Киев с министъра на защитата Грант Шапс, с цел да удостовери още веднъж уговорката на Обединеното кралство към раздираната от война нация, съобщи БНР.

Адмиралът сподели, че са разискали нова военна помощ с президента Володимир Зеленски по време на визитата.

" Неотдавнашните удари по Черноморския флот са още един образец за това по какъв начин Украйна резервира самодейността. Путин е изгубил надзор върху войната, която стартира, и мощта на Русия е намаляла вследствие на това ", сподели той.

Миналата седмица изстреляна от украинците английска ракета “Storm Shadow ” порази съветския военноморски щаб в град Севастопол на полуостров Крим. Дръзката офанзива беше разказана от представителя на украинските военновъздушни сили като " удар по диктатурата на Путин ".

Украйна непрекъснато желае повече западни оръжия, в това число такива с по-голям обхват, с цел да си върне окупираната територия, защото по фронтовите линии значително няма смяна.

Миналата седмица някогашният министър председател Борис Джонсън прикани Риши Сунак да изпрати повече ракети " Storm Shadow ". Грант Шапс, който посети по-рано Киев тогава като министър на енергетиката, в този момент съобщи, че се е върнал, с цел да попита президента Зеленски какво му би трябвало, с цел да завоюва.

" След като чух прекарванията на толкоз доста украинци, наранени от тази война, в това число семейство, което приютих в дома си за една година, се наемам да запазя военната поддръжка на Обединеното кралство, изключително с наближаването на мразовитото зимно време ", посочи министърът на защитата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР