Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246

...
Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246
Коментари Харесай

Армията търси близо 250 войници

Командването на Сухопътните войски разгласи конкурс за попълване на 246 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в гарнизони. Свободните позиции са в Стара Загора, Хасково и Ямбол (75 длъжности), Карлово и Казанлък (61 длъжности), Пловдив (16 длъжности), Белене (20 длъжности), Свобода (23 длъжности), Плевен (19 длъжности), Сливен (18 длъжности) и Мусачево (14 длъжности), написа Inews.

Кандидатите за приемане на военна работа би трябвало да са приключили цивилен, междинни или висши учебни заведения. Те би трябвало да подадат документи до 2 февруари 2018 година посредством структурите на Централното военно окръжие и заявление до командирите на военните формирования. В заявката могат да посочат до три длъжности, за които аплайват. Конкурсът ще се проведe във военните формирования по график в интервала 8 – 18 май 2018 година В него са включени изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща просвета и събеседване с претендента. Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ (лицеви опори и коремни преси), експедитивност (бягане совалка 10х10 м) и устойчивост (крос 1000 м). Тестът за обща просвета включва 100 въпроса, като за всеки верен отговор на въпрос се дава по една точка.

Времето за осъществяване на теста е с дълготрайност до 60 минути. Информация за оповестения конкурс е оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата, в рубриките " Документи – Обяви и състезания " и " Най-новото на уеб страницата ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР