Командоси но Главното управление по разузнаването към Министерството на отбраната

...
Командоси но Главното управление по разузнаването към Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Командоси от ГУРМО удариха руска база в Крим

Командоси само че Главното ръководство по разузнаването към Министерството на защитата на Украйна (ГУРМО) са направили десант в Крим в границите на специфична интервенция на нос Тарханкут, заяви представителят на украинското военно разузнаване Андрей Юсов. Това заяви Telegram каналът " Крым.Реалии ". По данни на публицистите - боят е бил рано сутринта, към 5.00 часа. 
 
" Около селището Маяк на нос Тарханкут се чуваха гърмежи. Освен това, наши източници в украинското разузнаване потвърдиха, че в този регион е имало пердах с присъединяване на лодки и авиация. Подробности към този момент не се оповестяват ", се споделя в известието. 
 

 
Журналистите от " Крым.Реалии " оповестяват още, че в селището Маяк се намира база на 3-ти радиотехнически полк в състава на радиотехническите войски на Въздушно-космическите сили на Русия.
 
Така също, на Тарханкутския полуостров е ситуиран и радиолокационен възел на съветските окупатори, построен от РЛК " Небо-М " и РЛС " Каста-2Е2 ".
 
Хората на генерал-майор Кирило Буданов от поделението " Артан " са пристигнали с два катера до брега край обитаемоте места Оленивка и Маяк. 
 
" По време на осъществяване на поставените задания нашите бойци участваха в стълкновение с поделения на съветските окупатори. В резултат на това врагът понесе загуби в персонален състав и бе унищожена техника на съперника.
 
Освен това в Крим още веднъж се развя синьо-жълтия държавен байрак. Всички цели и задания бяха изпълнени. В последна сметка украинските бранители се прибраха без загуби от мястото на събитията ", оповестиха от ГУРМО.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР