Командирът на морската пехота на Украйна Сергей Волин, който заедно

...
Командирът на морската пехота на Украйна Сергей Волин, който заедно
Коментари Харесай

Командир от Азовстал моли за незабавно извличане от завода ВИДЕО

Командирът на морската пехота на Украйна Сергей Волин, който дружно с други бранители брани завода " Азовстал " в Мариупол, се обърна към международната общественост с разтърсващ апел.

Той прикани през Facebook за неотложно използване на процедурата по добиване на блокираните в завода бойци от въоръжените сили на Украйна. И добави, че морските пехотинци са го научили да обича Украйна.

„ Ние се борим... Ако международната цивилизация към момента има общи духовни полезности и идеали, в случай че хората са в положение да изпитат болката и страданието на другите, в случай че молбите за помощ ги принуждават да работят, тогава аз приканвам да се борим за Гарнизон Мариупол ", написа Волин.

" Призовавам целия свят, приканвам всички да оказват помощ за използването на процедурата по добиване на украинските военни “, прибавя той.

Той добавя, че морските пехотинци, които се бият освен за Мариупол, само че и за цяла Украйна, са му като семейство. Всеки войник, който в този момент е на мястото си, не се опасява да даде живота си за Родината. Но бранителите на града би трябвало да бъдат избавени от обсадата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР