Командир сподели подробности за срещата на щурмовия екип с тези

...
Командир сподели подробности за срещата на щурмовия екип с тези
Коментари Харесай

Русия се опитва да осуети контраофанзивата на Украйна с фалшиви окопи, оборудвани с мини

Командир показа детайлности за срещата на щурмовия екип с тези смъртоносни клопки в полемика тази седмица с The New York Times.

 
Украинският пълководец, който се назовава Воскрес, сподели пред The ​​Times за настъпателна интервенция, извършена предишния месец от сили с подготовка за специфични интервенции. Мисията за взлом на съветските позиции по фронта беше несполучлива и украинците претърпяха тежки загуби.
 
Мисията се натъкна на проблеми през цялото време. Техните бронирани транспортни средства бяха избити от артилерия, тъй че украинските войски трябваше да настъпят пешком.
 
Когато доближиха съветските линии, откакто прочистиха част от минно поле по продължение на линия дървета, украинските сили се спуснаха в окоп, подготвени за борба.
 
„ Окопите бяха минирани “, сподели командирът на щурма пред The ​​Times. „ Нашите момчета започнаха да скачат в окопите и да се взривяват “, сподели той, припомняйки, че до момента в който руснаците отдалечено детонираха мините, които извършиха изкопа, избухливи дронове нападнаха оживелите.
 
Изглеждаше, че имат дрон за всеки човек ", сподели той.
 
„ Количеството съоръжение, което руснаците имат, в случай че знаехме, беше като задача невъзможна.
 
Спомените на щурмовия пълководец от неотдавнашната борба са в сходство с отчета за тези подправени окопи от Майкъл Кофман, специалист по Русия в Центъра за военноморски разбори, който неотдавна се завърна от изследователско пътешестване в региони покрай фронтовите линии в Украйна, където приказва с членове на украинската войска за техния опит.
 
„ Те построяват подправени окопи. Те имат минни окопи “, сподели Кофман по отношение на разискването на Русия в подкаста „ Война на скалите “ за контраофанзивата, обяснявайки, че те се пробват да „ примамят украинските сили в минирани окопи “ с отдалечено задействани мини " и по-късно взриви мините. "
 
Когато " силите на Украйна скачат в тях, те имат елементи от окопи, които са съзнателно празни ", сподели той. Руснаците интензивно се пробват „ да вкарат украинците в тези окопи, с цел да ги взривят всъщност “.
 
И в случай че тези заредени с експлозиви окопи не бяха задоволителна неволя, те надалеч не са единствените закани, пред които са изправени украинците. Русия е построила защита в дълбочина, състояща се от разнообразни бариери и трудности, подкрепяни от пехота, артилерия и авиация. И те не са единствените клопки в окопите.
 
Въпреки че не са цялостни с експлозиви, противотанковите изкопи са елементарно построени бариери за бронирани офанзиви, които са дълбоки и необятни и съставляват компликация за прочистването на настъпващите сили.
 
Дори изправени пред тези закани обаче, украинците напредват, само че напредъкът е муден, защото някои офанзиви са притъпени и даже отблъснати. Това не е бърза, помитаща атака. Това е муден прогрес на висока цена.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР