Колумнистът на Wallstreet Journal Джералд Сейб говори за нарастващия риск от

...
Колумнистът на Wallstreet Journal Джералд Сейб говори за нарастващия риск от
Коментари Харесай

Wallstreet Journal: Три точки по света, които могат да предизвикат война

Колумнистът на Wallstreet Journal Джералд Сейб приказва за възходящия риск от три военни спора, които могат да се трансфорат в " трагични " за Съединени американски щати. 

" Съединени американски щати и техните съдружници се намират в рисков миг - може би даже по-опасен, в сравнение с доста американци си мислят ", уверен е създателят, представен от БГНЕС.
Advance: Как капитализмът подчини науката и медицината
През последните месеци по отношение на пандемията, мнозина се осланят на науката, приказват за нуждата да ѝ се има вяра и акцентират не...

На първо място измежду евентуалните спорове Сайб показва вероятно навлизане на в Украйна. Като мотив той показва концентрацията на съветски военни елементи наоколо до украинската граница.

Втората допустима гореща точка е интервенцията на Китай в Тайван. " Китайският президент Си Цзинпин е последният от поредицата китайски водачи, които ясно демонстрират желанията си да слагат Тайван под контрола на Пекин ", се споделя в обявата. Като съображение за тази прогноза създателят показва желанието на сегашния китайски водач да поеме контрола над острова, до момента в който е на власт.

Третата " опасност " е вероятността от спиране на договарянията по иранската нуклеарна стратегия. " От нападателната позиция на Иран в договарянията, съчетана с увеличеното обогатяване на уран, следва, че Техеран е решен да доближи най-малко нуклеарния предел ", счита Сейб. Той позволява, че Съединени американски щати ще се примирят с нуклеарния статут на Иран, само че изключва опцията сходна обстановка да устройва Израел. " Това значи, че вероятността за военни дейности се изостря с всеки минал ден ", заключава създателят.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР