Колумнистът Марк Бордман казва, че на Хари му липсват приятелите

...
Колумнистът Марк Бордман казва, че на Хари му липсват приятелите
Коментари Харесай

Хари тъгува все по-силно по предишния си живот

Колумнистът Марк Бордман споделя, че на Хари му липсват приятелите му и би желал да има дом в Лондон. „ Социалният живот на принц Хари се промени доста през последните години. Той се е дистанцирал от приятелите си от колежа и няма непрекъснат дом в Обединеното кралство. По време на визитите си в Лондон той нормално отсяда в хотели и заобикаля да се появява обществено. Няма подозрение, че на принц Хари му липсват старите му другари. "

Принц Хари загуби Фрогмор Котидж в имението Уиндзор, където живееше със брачната половинка си, и се надяваше да получи нова резиденция в родината си. В медиите имаше клюки, че татко му, крал Чарлз III, ще му даде имението, само че Бъкингамският замък в последна сметка отхвърли настояването.

Според Бордман Меган Маркъл не е доста удовлетворена от сходни стремежи на брачна половинка си - тя се опасява, че той ще прекарва доста време в Обединеното кралство, надалеч от фамилията си. Освен това, съгласно специалиста, тя има други проекти за Хари, който моделира по свои визии.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР