Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес обяви, че президентът му Едгар Паес

...
Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес обяви, че президентът му Едгар Паес
Коментари Харесай

Президентът на колумбийския футболен клуб Тигрес е бил застрелян след мач от местното първенство

Колумбийският втородивизионен клуб Тигрес разгласи, че президентът му Едгар Паес е бил смъртоносно прострелян след загубата на отбора с 2:3 от Атлетико де Кали в събота вечерта, оповестява организация Ройтерс.

Според известия в локалните медии 63-годишният Паес се е прибирал с щерка си след домакинското проваляне, когато е бил прострелян от двама мъже на мотоциклет покрай стадион " Метрополитано де Течо " в Богота. Дъщеря му е невредима след нападението, а прокуратурата води следствие на убийството.

" Семейството на Тигрес и спортната общественост са потресени от убийството. Неговият ангажимент към тима и отдадеността му към развиването на спорта в нашия район оставиха незаличима диря във всички, които имаха привилегията да го познават ", се споделя в изказване на клуба, оповестено в Туитър.

Колумбийската футболна федерация също изрази своите съболезнования към фамилията и тима на Паес.

" Колумбийската футболна федерация и нейният изпълнителен комитет скърбят за кончината на господин Едгар Паез, президент на клуб Тигрес. Ние показваме нашите съболезнования на неговото семейство, другари и близки в тяхната тъга. Почивай в мир ", се споделя в изказване на централата.

След 13 мача от състезание Тигрес заема последното място в класирането с 9 точки актив.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР