Колумбийският нападател Радамел Фалкао бе осъден на 16 месеца затвор

...
Колумбийският нападател Радамел Фалкао бе осъден на 16 месеца затвор
Коментари Харесай

Испанският съд постанови глоба и затвор за Фалкао

Колумбийският нападател Радамел Фалкао бе наказан на 16 месеца затвор от испанския съд, който му наложи и санкция от 9 милиона евро. Присъдите са по двете обвинявания против играча за данъчните злоупотреби, осъществени по време на престоя му в Атлетико Мадрид. Голмайсторът носи екипа на „ дюшекчиите “ в интервала от 2011 до 2013 година.

Припомняме, че на Фалкао бяха повдигнати обвинявания за укриване да налози от наеми сред 2012-а и 2013-а година, както и за корист с имиджови права.

Испанските магистрати признаха футболиста за отговорен, като го осъдиха да заплати санкция в размер на 9 милиона евро и затвор от 16 месеца. Важно е да се означи, че Фалкао няма да влезе в пандиза.

Причината е, че испанското законодателство планува наложително изтърпяване на присъдата „ отнемане от независимост “, в случаите, когато се плануват две и повече години. При хипотези като тази на Фалкао, когато интервалът е по-малък, преценката е на съдиите. При Фалкао наказването „ отнемане от независимост “ ще отпадне незабавно щом санкцията бъде заплатена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР