Колумбийският футболист на Ливърпул Луис Диас е амбициран да помогне

...
Колумбийският футболист на Ливърпул Луис Диас е амбициран да помогне
Коментари Харесай

Луис Диас: Искам да се върна на терена възможно най-скоро и да помогна на отбора

Колумбийският футболист на Ливърпул Луис Диас е окуражен да помогне на тима при завръщането си след травмата на коляното, която претърпя. Участието на Диас в първата среща с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига към момента не е несъмнено. Футболистът пропусна последните 10 мача на Ливърпул в навечерието на Световното състезание, откакто се контузи при провалянето с 2:3 от Арсенал през октомври, а по-късно казусът се усложни на подготовка през декември.

„ Разочарованието ми е огромно, несъмнено, само че пробвам да мисля, че това може да се случи на всеки и травмата отмина “, съобщи Луис Диас пред вестник The Telegraph.

„ Травма като моята може да се случи при всеки футболист, в това число на най-хубавите. Преминах през травмата и просто би трябвало да се възстановя изцяло, да работя крепко и да се върна на 100 %. Психологията е най-важна, тъй като не играя, а това е нещо, което всички футболисти желаят. С добра конфигурация можеш да напредваш. Вече съм на терена, възвръщам се, само че не мога да предвиждам по кое време ще мога да играя. Опитвам се това да стане допустимо най-скоро. Имам огромно предпочитание да се върна и да оказа помощ на тима, когато съм на 100 % подготвен “, сподели още Диас.

Ливърпул приема довечера Евертън в дуел от 23-рия кръг на британската Висша лига.

„ Знам, че има още доста мачове до края на сезона и просто желая да оказа помощ на отбора с това, което мога. Не единствено за мен е значимо да се върна на терена, а и за съотборниците ми “, добави Луис Диас.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР