КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Миналата година по това време ситуацията

...
КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Миналата година по това време ситуацията
Коментари Харесай

Вижте всички тези защитници! Ohio St има излишък от сигнални играчи, тъй като пролетната тренировка започва

КОЛУМБЪС, Охайо (AP) — Миналата година по това време обстановката с куотърбека на щата Охайо беше ясно съревнование от двама, върху което прахът не уредете се до седмицата преди откриването на сезона.

Тъй като тренировките за пролетта на 2024 година бяха открити във вторник, Buckeyes се озоваха с задоволително национално приети евентуални стартови куотърбекове, с цел да показват баскетболен тим.

Миналогодишният титуляр даже не беше измежду невероятните петима, които излязоха на терена в спортния център на Уди Хейс. Кайл МакКорд влезе в трансферния портал и се приземи в Сиракуза, малко откакто Бъкейс претърпяха нова срамна загуба от Мичиган.

Сред кандидатите, Девин Браун, миналогодишното аварийно копие, който още веднъж контузи глезена при започване на Котън Боул игра, ще се опита още веднъж да убеди треньора Райън Дей — и новия нападателен координатор Чип Кели — че той би трябвало да бъде титуляр на Buckeyes. Линкълн Киенхолц, първокурсник, който също имаше тежък мач при загубата с 14-3 о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР